Doornroosje
loader

Monkey3 + 1000mods + Moaning Cities

Tijdschema (o.v.b.)

19.00 deuren en kasssa open
19.30 – 20.15 Moaning Cities
20.35 – 21.35 1000mods
21.55 – 23.00 Monkey3

Maar liefst drie moddervette bands op deze herfstdinsdag in oktober, een package om je vingers bij af te likken. Een avond voor de muzikale avonturier en eentje om de geestverruimende middelen bij de hand te houden, want deze trip gaat je nog lang heugen.

Het Zwitserse Monkey3 maakt grootse en meeslepende nummers, voorzien van slimme tempowisselingen, rustige intermezzo’s en talrijke passages waarbij alle remmen los gaat en voluit gerockt wordt. De Zwitsers zijn grootmeester in het creëren van sfeer en weet die dusdanig goed neer te zetten dat het geen moment opvalt dat er geen zanger is. Spacerock van de bovenste plank die doet denken aan oude helden als Pink Floyd, Yes en Ozric Tentacles.

1000mods uit Griekenland combineert psychedelische riffs met stoner waarbij de invloeden van Kyuss onmiskenbaar te horen zijn. Maar dat is alleen maar goed nieuws, er zijn mindere bands om mee vergeleken te worden. Live staat dit namelijk als het spreekwoordelijke huis.

De jonge Belgische band Moaning Cities complementeert het trio vanavond. De Belgen putten inspiratie uit het verleden bij bands als The Doors en 13th Floor Elevators en combineert dit met een portie psychedische Noord Afrikaanse invloeden. Een psych en fuzz feestje is gegarandeerd!

Bekijk de foto's (Moaning Cities)
Bekijk de foto's (1000mods)
Bekijk de foto's (Monkey3)