Doornroosje
loader

MY BABY + Cari Cari

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Het Amsterdamse psychedelische blues trio MY BABY komt voor een eindejaarsshow terug naar Nijmegen.

De Nederlandse voodoofunkbluesband MY BABY heeft in de hun jonge bestaan een cv opgebouwd waar andere bands minstens tien jaar voor nodig hebben. Zo stonden ze al op Lowlands, Down The Rabbit Hole en Glastonbury, toerden door Oost-Europa, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika en wonnen een Edison. Onlangs verscheen hun vierde plaat ‘Mounaiki – By the Bright of Night’.  Ze richten zich met dit nieuwe album op een primair bewustzijn met hun hypnotische beats, glanzend soulvolle vocalen en psychedelische riffs.

Live shows zijn altijd een enerverende ervaring, of zoals MY BABY het noemt: ‘een sjamanistische reis door een samenspel van muziek, visuals en licht.’

Het Oostenrijkse duo Cari Cari komt mee als support. Ze werden al eens de liefdesbaby van The Kills en The XX genoemd en zouden zo maar eens verwekt kunnen zijn op een Tarantino soundtrack.

Bekijk de foto's (Cari Cari)
Bekijk de foto's (My Baby)