fbpx
Afbeelding voor My Baby

My Baby

vrijdag 20 maart 2015
locatie:
Merleyn
datum:
vrijdag 20 maart 2015
start:
22:00 uur

MY BABY is hot shouting gospel, repeterende ritmes, gillende slidegitaren, maar ook fluisterzachte ballads, diep vanuit de ziel. Het Amsterdams-Nieuw Zeelandse trio reist met hun originele rootsy voodoosound de hele wereld over.

Twee gitaren, drums, en zang: meer hebben Daniel ‘Da Freez’ Johnston, Joost ‘Sheik’ van Dyck en de charismatische gitariste en zangeres Cato van Dyck niet nodig om een hypnotiserend optreden neer te zetten.Na hun lovend ontvangen debuut MY BABY – Loves Voodoo uit 2013 verschijnt in maart 2015 opvolger ‘Shamanaid’. MY BABY spreekt op haar tweede plaat tot de verbeelding met een warme rootsy sound met oriëntaalse invloeden.

Het resultaat is een lyrisch album, meeslepend als een psychedelische trip. In april gaat MY BABY op tour door de UK met de Amerikaanse blueszanger Seasick Steve, maar voor ze die kant op vertrekken, laten ze in Merleynd hun verslavende dansbare voodoo en ‘Shamanaid’ ervaren. Het kan wel eens zijn, dat we deze band snel kwijtraken aan het buitenland. Dus deze show is er zeker niet eentje om te missen!

Voor deze show geldt SKIR korting, klik hier voor meer info.

genre

rock, folk, blues, funk

My Baby

vrijdag 20 maart 2015

placeholder