fbpx
Afbeelding voor Nana Adjoa

Nana Adjoa

+ Go Fishing!

zaterdag 9 oktober 2021
locatie:
Doornroosje
datum:
zaterdag 9 oktober 2021
zaal open:
19:30 uur
start:
20:15 uur

De Amsterdamse zangeres en multi-instrumentalist Nana Adjoa is een muzikale ontdekkingsreiziger die is gewapend met een vaardigheid voor poëzie. Na een succesvolle afronding van haar jazz-opleiding aan het Conservatorium in Amsterdam en het spelen in verschillende bands (waaronder Sue the Night), maakt Nana Adjoa solo muziek: dromerige, spannende alternatieve indie doordrenkt met soul en invloeden van trip-hop die moeilijk in een hokje te plaatsen is.

Voor deze show is de CoronaCheck app verplicht. Zorg voor een geldige QR-code, vergeet je ID niet en check thuis alvast of de app werkt!

COVID Certificate is mandatory for this show. Make sure you have a valid QR code, don’t forget your ID and check the app before your visit!

Hoe dan ook, haar nummers zijn altijd te herkennen aan haar eigenzinnige warme stem. Deze horen we ook terug op Adjoa’s recent uitgebrachte debuutalbum Big Dreaming Ants, waarop ze een breed spectrum aan diepgaande thema’s overdenkt, zoals identiteit, liefde en de hedendaagse wereldsamenleving. Veel van de teksten van haar nieuwe album zijn geïnspireerd op gebeurtenissen uit haar eigen leven, wat zorgt voor een album dat weelderig, maar toch delicaat, intiem en tegelijkertijd expansief, en humeurig maar hoopvol en bovendien uiterst persoonlijk is.

genre

pop, indie pop

media

Nana Adjoa

zaterdag 9 oktober 2021

placeholder