Afbeelding voor Opera Alaska

Opera Alaska

+ Mazey Haze

donderdag 4 november 2021
locatie:
Merleyn
datum:
donderdag 4 november 2021
zaal open:
21:00 uur
aanvang:
22:00 uur
In Opera Alaska bundelen singer-songwriter Marien Dorleijn en gitarist Marzio Scholten hun krachten. Dit resulteert in speelse indie, dansbare grooves, dromerige melodieën en, bovenal, ijzersterke songs. Een toevallige ontmoeting in de IKEA was de vonk die nodig was om dit duo bij elkaar te brengen. Ze delen een liefde voor songwriting, gear en muziek maken.

Voor deze show is de CoronaCheck app verplicht. Zorg voor een geldige QR-code, vergeet je ID niet en check thuis alvast of de app werkt!

Op papier geen voor de hand liggende combinatie, maar in de praktijk blijken ze elkaar perfect aan te vullen. Afzonderlijk van elkaar hebben beiden inmiddels hun sporen verdiend in de Nederlandse muziekscene. Dorleijn als songwriter en frontman van de indieband Moss. Scholten verdiende zijn sporen met zijn werk als gitarist en bandleider van diverse projecten. In de studio worden ze versterkt door drumster Lisa Ann Jonker. Vorig jaar verscheen Opera Alaska’s debuutalbum ‘The Stream’. Een betoverend mooie plaat vol meanderende gitaarmelodieën en dromerige indie.

genre

pop, indie pop

media

Opera Alaska

donderdag 4 november 2021