Doornroosje
loader

FortaRock

Orden Ogan + Rhapsody of Fire

Unleash the Archers

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.
Schema (o.v.b.)
 
19.00 – deuren en kassa open
19.30 – Unleash the Archers
20.25 – Rhapsody of Fire
21.35 – Orden Ogan
 
Verwachte eindtijd: 23.00 uur.

Pedal to the power metal met Orden Ogan en Rhapsody of Fire op 17 oktober in Doornroosje! Het Duitse power metal collectief Orden Ogan gaat in het najaar als headliner op tour om het nieuwe album ‘Gunmen’ te promoten samen met speciale gasten Rhapsody of Fire. Op 17 oktober is Doornroosje the place to be voor deze exclusieve NL show.

Orden Ogan, een van de drijvende krachten van de Duitse power metal scene, heeft zichzelf overtroffen met het vijfde album ‘Gunmen’. De plaat is heavier en melodieuzer dan de voorgangers, Teutonisch metal geweld met een schitterende krachtige productie die klinkt als een klok. Het vorige album ‘Ravenhead‘ uit 2015 was een daverend verkoopsucces en heeft de band gekatapulteerd naar de eredivisie van de power metal. Uitgebreide tours met Hammerfall en Powerwolf (o.a. ook in Doornroosje) hebben de populariteit nog verder vergroot. De toekomst ziet er glorieus uit voor Orden Ogan!

Special guest deze tour is de Italiaanse symphonische power metal band Rhapsody of Fire. De Italianen hebben onlangs hun nieuwe album ‘Legendary Years’ uitgebracht met daarop louter klassiekers van de band. Het album is opgenomen en gemixt door Orden Ogan zanger en producer Seeb en knalt werkelijk uit de speakers! Tijdens deze tour zijn de nieuwe zanger, Giaccomo Voli en drummer Mauel Lotter voor het eerst van de partij.

Power metal fans hebben iets om naar uit te kijken!

Bekijk de foto's (Unleash the Archers)
Bekijk de foto's (Rhapsody of Fire)
Bekijk de foto's (Orden Ogan)