Doornroosje
loader

Paul Weller + Max Meser

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

De Britse muzikant Paul Weller maakte in jaren zeventig furore met The Jam, in de jaren tachtig met The Style Council en vanaf de jaren negentig tot nu als solo artiest.

De Engelse pers ziet hem als de man die in de jaren negentig de Britpop nieuw leven heeft ingeblazen. Paul Weller geldt als een van de meest invloedrijke popartiesten en werd hij door de Britpopgeneratie gekroond tot ‘The Modfather’. Blur, Oasis en Arctic Monkeys noemen hem als grootste inspiratiebron.

Weller scoorde grote hits als ‘Wildwood’, ‘You Do Something To Me’ en ‘The Changing Man’ en bracht twaalf albums uit, waaronder het geprezen en succesvolle ‘Stanley Road’. Tegenwoordig heeft Weller ook de hits van The Jam en The Style Council weer opgenomen in zijn setlist. Het is een creatief en druk jaar voor Weller, want hij schreef de soundtrack voor de film ‘Jawbone’ en brengt dit voorjaar zijn dertiende solo-album getiteld ‘A Kind Revolution’. Paul Weller staat voor een avondje Britse popmuziek van de bovenste plank.

Bekijk de foto's (Max Meser)
Bekijk de foto's (Paul Weller)