Doornroosje
loader

Test Event

Pip Blom

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

De 24-jarige Pip Blom is al sinds 2012 bezig met het schrijven, opnemen en releasen van haar eigengereide indie rockliedjes. Vier jaar later kwam haar debuut-EP uit en ze blijft de hongerige internationale pers maar voeden met aanstekelijke singles. Ondertussen vroegen Franz Ferdinand, The Breeders en Garbage Pip mee op tour en rijgt ze airplay en livesessies op BBC 6 Music en Radio One aaneen. In 2019 kwamen nog meer dromen uit met de release van debuutalbum Boat, de felbegeerde spot op Glastonbury en een headlinetour door Europa, Mexico en de VS.

Broer Tender Blom stapte in op achtergrondzang en gitaar, Darek Mercks op bas en Gini Cameron op drums, met Pip zelf fronterend op gitaar en zang. Sinds het verschijnen van de debuutplaat Boat in 2019 heeft de Amsterdamse meer dan honderd ijzersterke liveoptredens gedaan, van kleine pubs tot het Europese festivalcircuit met shows op Eurosonic Noorderslag en The Great Escape. Met name in Engeland is de band in trek; zo werden singles ‘I think I’m in Love’ enPussycat’ door BBC Radio al uitgeroepen tot topplaat en heeft de band al een flink aantal shows bij onze overzeese buren achter de rug. Na een succesvolle tournee in Engeland kon het niet meer stuk en viel de uitnodiging voor Glastonbury op de deurmat.

LET OP!

Dit concert is onderdeel van een serie landelijke tests, waarbij de inzet van sneltesten voor evenementen wordt onderzocht. We hopen op deze manier bij te dragen aan een spoedige heropening van de culturele sector. Alle deelnemers dienen zich vooraf te laten testen. 

Voor dit event zijn enkel zitplaatsen en mensen die niet tot één huishouden behoren wordt verzocht anderhalve meter afstand te bewaren. Als je binnen anderhalve meter van elkaar mag (en wil) zitten bestel je een ‘Duo Ticket’. Alles over onze corona maatregelen en deze test events vind je op deze pagina.