Doornroosje
loader

Popronde

Storksky + Victim Victim + Venus Tropicaux

De Popronde is weer in de stad. In Merleyn kun je dit jaar terecht voor 3 diverse, spannende acts: Storksky, VICTIM VICTIM en Venus Tropicaux.

De Storksky gonst door het muzieklandschap. Het nieuwe project van zanger/gitarist Michiel Claessen stootte als grote onbekende door naar de Popronde en heeft een indrukwekkende tourlijst. Eerste single ‘Saboteur’ laat horen dat de hype niet voor niets is. Catchy refreinen, dreigende riffs en de indringende falsetto van Michiel maken het een ijzersterke debuutsong. De eerste EP werd opgenomen en geproduceerd in de Galloway Recording studio met behulp van maar liefst zes drummers, waaronder Mario Goossens (Triggerfinger) en Tim van Delft (De Staat). Live maakt Roy Moonen (oa The Mad Trist) Storksky tot een krachtig rockduo in de lijn van Royal Blood of DFA, zo bewezen ze eerder dit jaar op het Valkhof Festival.

De Rotterdamse electro-pop act VICTIM VICTIM sluit de avond op dansbare manier af. Kille synths over aanstekelijke ritmes en de kenmerkende zang van de mysterieuze frontvrouw. Klinkt als futuristische jaren 80: moody, maar altijd dansbaar.

Na afloop van het programma is in Doornroosje de officiƫle afterparty van de Popronde Nijmegen.

Check voor het hele Popronde schema de website van de Popronde.

http://www.popronde.nl/steden/nijmegen

verwijder filter
filter

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een concert! Meld je aan en wij sturen je wekelijks de nieuw bevestigde en aankomende shows.

verzonden