Doornroosje
loader

#OpgezwolleTotNu

Rico & Sticks

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

In januari 2015 stonden Rico & Sticks voor het eerst sinds jaren weer samen op het podium. Er ontstond een spontane set vol klassiekers, wat de heren op het idee bracht een “Rico & Sticks #OpgezwolleTotNu” show te doen in hun thuisstad Zwolle. In krap een uur tijd verkochten de twee shows uit. De #OpgezwolleTotNu shows werden twee legendarische avonden, waar oudere en jongere ‘tjappies & mammies’ samen kwamen.

Na 15 jaar blijkt het materiaal van projecten als Opgezwolle, Fakkelbrigade, Kubus & Rico, Sticks & Moon, Rico & ART en Great Minds nog steeds springlevend en relevant te zijn. Als kers op de taart speelden ze op Lowlands, waar ze één van de headliners waren. Vlak daarna werd een HMH show aangekondigd die in rap tempo uitverkocht. Dit alles smaakt naar meer, vandaar dat de heren in het voorjaar van 2016 het land in gaan voor een selectieve ronde langs een paar clubs. Doornroosje mag daarbij niet ontbreken natuurlijk!

Bekijk de foto's