fbpx
Afbeelding voor Robin Borneman

Robin Borneman

zondag 13 maart 2022
Uitverkocht

Nooit meer te laat voor tickets? Meld je aan voor updates!

Whatsapp service

Liever updates per email? Meld je aan.

locatie:
Doornroosje
datum:
zondag 13 maart 2022
zaal open:
19:00 uur
start:
20:00 uur
Voor deze show is geen toegangstest (Testen voor Toegang) verplicht.

Robin Borneman maakt muziek die overloopt van betekenis, symboliek en poëzie. Invloeden van Tom Waits, 16 Horsepower en Johnny Cash razen door het spookachtige landschap, maar ook de sprookjesachtige warmte van Nick Drake en Leonard Cohen is nooit ver weg.

Het album ‘Folklore III: The Cradle Tree’ uit 2019 is de laatste uit het ‘Folklore’ drieluik. Deel I en II zijn in 2015 en 2017 verschenen. ‘Folklore’ is het verhaal van een reiziger zonder naam die op zoek is naar zijn identiteit. Hoewel muzikaal duidelijk één geheel, hebben de drie delen elk een eigen karakter. Het werk is opgenomen met zijn eigen band én met behulp van bevriende muzikanten van Navarone, opgenomen.

Na de voltooiing van de Folklore Trilogie is Robin Borneman in alle rust begonnen aan nieuwe muziek. In de tussentijd is hij ook in het programma ‘I Can See Your Voice’ te zien. Zijn deelname daaraan levert hem ook een uitnodiging op voor het programma ‘We Want More’. Dankzij zijn indrukwekkende cover van Adele’s  Skyfall’ weet hij de finale te bereiken en deze zelfs te winnen!

genre

rock, singer songwriter, folk, roots

media

Robin Borneman

zondag 13 maart 2022

placeholder