fbpx
Afbeelding voor Rolling Blackouts Coastal Fever

Rolling Blackouts Coastal Fever

+ Stella Donnelly

woensdag 22 juni 2022
locatie:
Doornroosje
datum:
woensdag 22 juni 2022
zaal open:
19:30 uur
start:
20:15 uur

De Australische band Rolling Blackouts Coastal Fever komt terug naar Doornroosje. Opzwepend, oprecht, no-nonsense en catchy.

The Rolling Blackouts lost een hooggespannen belofte in met het nieuwe album ‘Sideways To New Italy’. Voorheen richtte de verwondering van de drie liedjesschrijvers en muzikanten zich vooral op alles om hun heen en de toenemende onzekerheid in de wereld. Het nieuwe album daarentegen haalt veel meer thematiek uit de individuele ervaring van de leden. Juist door het succes van hun vorige album ‘Hope Downs’ had Rolling Blackouts weer eens behoefte aan stabiliteit en betrouwbaarheid.

De nieuwe nummers gaan over “pure romantic fiction” zoals het hoort en is de albumtitel vernoemd naar het piepkleine dorp waar drummer Marcel Tussie vandaan komt. Al met al is ‘Sideway to New Italy’ vooral een evenwichtig album en veel minder een verzameling goeie songs van drie verschillende songwriters. Er zijn journalisten die beweren dat het een kwestie van tijd is voor deze band AFAS Live of zelfs Ziggodome uitverkoopt.

genre

pop, rock

media

Rolling Blackouts Coastal Fever

woensdag 22 juni 2022

placeholder