Doornroosje
loader

1,5 meter album release concert

SONIC WHIP

Dit concert is seated en met 1,5m maatregelen. Het is niet nodig je hiervoor te laten testen. Meer info vind je hier.

SONIC WHIP is een alternatieve rockband uit Nijmegen, geïnspireerd door bands als Foo Fighters, Queens of the Stone Age, Audioslave, Soundgarden en Navarone. Met behulp van een succesvolle crowdfundingactie zijn ze de studio ingedoken om hun debuutalbum op te nemen en daarmee zet de jonge band een zeer volwassen rocksound neer met verrassende composities.

De albumtitel ‘TRISKELION’ verwijst naar een oud Keltisch symbool dat voor drie-eenheid en wedergeboorte staat. Hiermee wil de band uitdragen en bewijzen dat rockmuziek helemaal niet stervende is, maar juist springlevend. Dit album moet het muzikale startschot worden voor de band en de Nederlandse rockscene weer doen ontwaken op het moment dat het einde van de coronapandemie in zicht is. Tijdens de show spelen er ook gastmuzikanten mee (o.a. Thijs Schrijnemakers) om er een echt feestje van te maken!

You’re getting hit with the SONIC WHIP… waar alles draait om dansbare gitaarriffs en snoeiharde grooves. Op vrijdag 2 juli presenteert SONIC WHIP hun debuutalbum ‘TRISKELION’ in Doornroosje.