Doornroosje
loader

1,5 meter concert

Sovay + BAD PENNY

Show 2 - 22:00
Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Aan de hand van stevige drums, pompende basloopjes en speelse gitaren brengt indie-formatie Sovay een frisse wind in de Nederlandse indie scene. Het viertal stopt al hun jonge, creatieve energie in eigenwijze nummers met catchy hooks en unieke vocalen. De onderwerpen verschillen van maatschappijkritiek tot underground feestjes en verloren liefdes. Sovay’s nummers worden versterkt door creatieve DIY artwork, promo-filmpjes en clips. En op het podium door een zeer hoog energielevel. De band wordt onder andere geïnspireerd door Wolf Alice, Priests en Dream Wife. 

Show 1 – 20:00  (UITVERKOCHT)
Show 2 – 22:00

Sovay kwam in 2020 met twee singles. Daarop volgende de release van “Danger de Mort” in februari 2021. Hier laten de bandleden zien dat ze ondanks een pandemie niet stil zitten. Deze singles waren het voorproefje voor de nieuwe EP die de band binnenkort uitbrengt. Deze nieuwe EP wordt dan ook gepresenteerd in Doornroosje.

De support voor deze avond is BAD PENNY. De Amsterdamse band maakt naar eigen zeggen fuzzy glitterpunk met opzwepende, catchy deuntjes. BAD PENNY staat garant voor een energiebom van jewelste en is daarom de uitgelezen kandidaat om de zaal goed op te warmen.