Doornroosje
loader

Test Event

Stippenlift

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Uitgepraat met je therapeut? Hier is Stippenlift. Stippenlift is het alter-ego van zanger en producer Hugo van de Poel. Zelf noemt hij zijn muziek d e p r i w a v e, wat wellicht al voldoende zegt. De zwaarmoedige teksten over huilen, leed en depressie worden omlijnd met elektronische muziek zonder opsmuk. Zijn openhartige, zwaarmoedige teksten over de leegte van het bestaan, depressie en huilbuien vermengt hij met upbeat, elektronische muziek met veel synths. De bitterzoete cocktail die je dán krijgt, dat is Stippenlift.

Eerder deze maand bracht hij zijn album Mijn Kleine Wereld uit, vergezeld door tien kunstwerken van Bas Kosters. Het album vol sombere gedachten is op die manier knuffelbaar gemaakt door de kleurrijke figuren. Een laagje troost over het verdriet dat te horen is in de teksten, als het ware. Eerder verschenen kersthit “Huilen (kerst)” in 2016, en volgden in 2017 de albums “Chaos In Het Universum” samen met Faberyayo en “Dit Is Stippenlift”. Deze visuele liveshow is een samenwerking met Glitterstudio. Glitterstudio bestaat uit Caitlin Berner en Jana Blom. Het ontwerpduo verrijkt de saaie buitenwereld met visuele glitters, gekenmerkt door krachtige kleuren en typische typografie.

LET OP!

Dit concert is onderdeel van een serie landelijke tests, waarbij de inzet van sneltesten voor evenementen wordt onderzocht. We hopen op deze manier bij te dragen aan een spoedige heropening van de culturele sector. Alle deelnemers dienen zich vooraf te laten testen. 

Voor dit event zijn enkel zitplaatsen en mensen die niet tot één huishouden behoren wordt verzocht anderhalve meter afstand te bewaren. Als je binnen anderhalve meter van elkaar mag (en wil) zitten bestel je een ‘Duo Ticket’. Alles over onze corona maatregelen en deze test events vind je op deze pagina.