Doornroosje
loader

The Hot Studs

Lover’s lane… Een zwarte Cadillac parkeert aan de rand van een heuvel ergens in Amerika. Het is 1954 en over de radio speelt “That’s All Right, Mama” van Elvis Presley: Rock ‘n Roll is born.

Vanaf dat moment gaat alles in een stroomversnelling. Na Amerika’s rockabilly sound van “Man in Black”, mr. Johnny Cash, brengt Engeland the Beatles en the Stones. Niet ver daar vandaan kijken alle “Brown Eyed Girls” recht in de ziel van Van Morrison. Vanuit Amerika gevolgd door de karakteristieke moerasklanken van C.C.R. …maar dan komt er helaas snel een einde aan the Golden Age of Music. Totdat… Ladies and Gentlemen, We are proud to present: The Hot Studs!

Deze hedendaagse belichaming van al het goud wat Rock ’n Roll gebracht heeft, staat recht voor je en brengen je terug in de tijd. Al die heerlijke nummers, ze komen allemaal voorbij. The Hot Studs traden voor vele grote bands op als support-act. Ze speelden op festivals in heel het land, waaronder Paaspop, de Zwarte Cross, Festyland en de Nijmeegse zomerfeesten.

Voor deze show geldt SKIR korting, klik hier voor meer info.