fbpx
The Ones That Got Away

Memphis Maniacs Production proudly presents:

The Ones That Got Away

Wannabe A Star & Tomba la Bomba

zaterdag 25 juni 2022
locatie:
Doornroosje
datum:
zaterdag 25 juni 2022
zaal open:
20:00 uur
start:
20:00 uur

Memphis Maniacs a.k.a. ‘The Masters of the Mashup’ hebben tijdens de coronapandemie hun snode plannen vertaald naar werkelijkheid: een geheime transformatie van mashup-band naar revolutionaire elektronische live act: The Ones That Got Away.

In deze gloednieuwe formule worden nog altijd flarden van tophits gebruikt, maar deze worden ondersteund door een solide, eigenhandig geproduceerde elektronische basis. Dit alles wordt op het podium geserveerd met live zang, gitaar, percussie en synths tijdens een doorlopende en aanzwellende show.

De focus is op de dansvloer, maar de band houdt nog altijd één oog in de achteruitkijkspiegel. Op jarenlang verzoek van vele fans en tot groot genoegen van de heren zelf wordt er bij dit genre-overschrijdende project de tijd genomen om samen met het publiek een broeierig, opzwepend en verrassend dansfeest te creëren. Tijdens hun onorthodoxe en aanstekelijke non-stop live set zullen The Ones That Got Away je iets bekends voorschotelen op een avontuurlijk onbekende manier.

20:00 Tomba la Bomba
22:00 The Ones That Got Away
23:00 Wannabe a star

genre

rock, electronic

The Ones That Got Away

zaterdag 25 juni 2022

placeholder