Tim akkerman

Tim Akkerman & the Ivy League

donderdag 14 oktober 2021
locatie:
Doornroosje
datum:
donderdag 14 oktober 2021
zaal open:
19:00 uur
start show:
20:00 uur

Tim Akkerman is als (solo)muzikant en componist niet weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Hij werd bekend als zanger bij Di-rect. Daarna ging Akkerman zijn eigen weg en bracht twee solo albums uit. Ook gaf hij optredens door het land met een Bruce Springsteen-tribute. Die concerten hebben hem duidelijk beïnvloed bij het maken van zijn derde album ‘Lions Don’t Cry’ samen met zijn band The Ivy League. De gitaren ronken, bas en drums pompen en Akkerman zelf klinkt geïnspireerd als The Boss in zijn beste dagen!

Voor deze show is de CoronaCheck app verplicht. Zorg voor een geldige QR-code, vergeet je ID niet en check thuis alvast of de app werkt!

COVID Certificate is mandatory for this show. Make sure you have a valid QR code, don’t forget your ID and check the app before your visit!

De onlangs verschenen single ‘Silver Linings’ is het eerste nummer van hun toekomstige gelijknamige album dat later dit jaar zal verschijnen. Het album gaat over de zoektocht en het vinden van de mooie kanten van het leven, in het bijzonder als het leven sombere tijden laat zien. Tim heeft zich daarmee de kunst van het positief denken eigen gemaakt en kan als geen ander een sombere situatie een positieve wending geven. Het afgelopen jaar maakte de band tijd en ruimte om te focussen op het schrijven van nieuw materiaal. Het is een album voor alle tijden en gaat over het vinden van geluk in de kleinste dingen. Vriendschappen, vreugde en de schoonheid van het leven.

genre

rock

media