Doornroosje
loader

White Lies + Boniface

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

De muziek van het Engelse trio White Lies wordt vaak vergeleken met die van Joy Division, Editors en Interpol. White Lies maakt namelijk duistere, maar o zo pakkende indie post-punk.

Debuutalbum ‘To Lose My Life’ betekende de grote doorbraak voor de band. Het album werd goed ontvangen en geprezen om de grootse sound die zowel euforisch als somber klinkt. De dood speelt dan ook een centrale rol in alle songs van deze band. Op het podium is dit drietal echter meer dan springlevend, en in staat tot het geven van euforische live shows. De band is de hele wereld over geweest, speelde op vele grote festivals en verkocht menig zaal stijf uit.

Na vier studioalbums werd er in 2018 gefocust op een nieuw album, dat binnenkort zal verschijnen.

Boniface zal als support meekomen met White Lies. Micah Visser vernoemde zijn band naar de wijk Winnipeg, waar hij opgroeide. In zijn jeugd hield hij zich hier bezig met het bespelen van viool, saxofoon, gitaar en piano. Boniface werd bekend met de verbluffende debuutsingle ‘I Will Not Return As A Tourist’.

foto: Steve Gullick

Bekijk de foto's (Boniface)
Bekijk de foto's (White Lies)