Doornroosje
loader

X Raiders + Magic Tom & Yuri

Rauw, hard en sexy. X Raiders (voormalig Rectum Raiders) zijn vijf jongemannen die rock-‘n-roll nieuw leven inblazen. Vergeet alles over hokjes en genres: X Raiders maken een vuige mix van alles wat hard, snel en zwaar is. Headbangen? Check! Crowdsurfen? Check! Moshpits? Check!

Om deze energie ook op plaat vast te leggen zijn zij met producer Attie Bauw (o.a. Judas Priest) de Wisseloord studio’s in Hilversum ingedoken om alles live op te nemen. Deze nummers zullen gespreid over 2019 worden uitgebracht en de nodige verrassingen met zich meebrengen. Dat X Raiders niet houden van stilstaan, bewezen ze eerder op festivals als Paaspop en Zwarte Cross. Hun debuutalbum uit 2017 ontving lovende reacties en in 2019 zal de lat nóg hoger gelegd worden, aanrader voor liefhebbers van hard en snel gitaargeweld.

Verbluffende goocheltrucs, korte punk nummers en af en toe poep eten, dat is Magic Tom en Yuri. Je kent dit powerkoppel misschien van de absurdistische band Orgaanklap, maar als magic duo komen ze pas helemaal tot hun recht. Je weet nooit precies wat er gaat gebeuren als je het podium op wordt gevraagd, en terwijl je ‘s nachts stomverbaasd in je bed ligt na te denken over hun goocheltrucs, bekruipt je het vreemde gevoel dat dabben weer cool is.

Bekijk de foto's (Magic Tom & Yuri)
Bekijk de foto's (X Raiders)