fbpx
Afbeelding voor Latanya Alberto

x Valkhof Festival - 1,5 meter concert

Latanya Alberto

zondag 18 juli 2021
locatie:
Doornroosje
datum:
zondag 18 juli 2021
start:
21:00 uur

Dit is een zittend 1,5 meter concert. Je hebt dus geen CoronaCheck nodig om binnen te komen, je ticket volstaat. Meer info vind je hier

Na een plan B, C… een plan X. Valkhof Festival gaat door! Het festival neemt een andere vorm aan – en tijdelijk ook een andere naam – maar de line-up met (inter)nationale namen, toppers van morgen én wat Valkhof Festival typeert: muzikale ontdekkingen voor alle smaken, is in 2021 weer een feit. Dankzij de CoronaCheck-app wordt X Valkhof Festival in Openluchttheater de Goffert bovendien een van de eerste échte festivalervaringen sinds begin 2020. Wat we anderhalf jaar gemist hebben, ervaar je nu opnieuw in de week van 17 tot 23 juli. Op de andere prachtlocaties programmeert X Valkhof Festival diverse line-ups tijdens coronaproof-concertavonden (zittend en op 1,5 meter). Kom dus genieten van het echte festivalgevoel in OLT de Goffert, laat je betoveren tijdens één van de unieke concerten in de Stevenskerk of ontdek de grote namen van morgen in Doornroosje!

Tickets per locatie/avond én weekpassen voor de week in OLT de Goffert zijn nu te koop! Een volledig overzicht vind je hier.

Latanya Alberto is een jonge Amsterdamse singer-songwriter en performer die op haar 19e al een professionele carrière als independent artiest begon. In 2019 bracht ze haar debuutEP ‘Ruminate’ uitDit voorjaar kwam haar derde EP ‘The Royal Escape’ uitdie werd voorafgegaan door haar performance op het platform COLORS en haar passage op Eurosonic-Noorderslag. Latanya is geïnspireerd door maatschappelijke thema’s en haar eigen culturele achtergrond. Zlegt de nadruk op het brengen van een boodschap van feminisme en culturele bewustwordingDaarnaast schrijft ze op poëtische wijze over romantischeemotionele en spirituele ervaringenAlberto combineert haar muzikale verhalen met visuele uitingen die de totale ervaring in een live-setting compleet maken. 

genre

r&b, hip hop, soul

Latanya Alberto

zondag 18 juli 2021

placeholder