fbpx
Afbeelding voor Jonny Nash (live) + Young Marco

X Valkhof Festival & MIST - 1,5 meter concert

Jonny Nash (live) + Young Marco

dinsdag 20 juli 2021
locatie:
Doornroosje
datum:
dinsdag 20 juli 2021
start:
20:00 uur

Dit is een zittend 1,5 meter concert. Je hebt dus geen CoronaCheck nodig om binnen te komen, je ticket volstaat. Meer info vind je hier

Na een plan B, C… een plan X. Valkhof Festival gaat door! Het festival neemt een andere vorm aan – en tijdelijk ook een andere naam – maar de line-up met (inter)nationale namen, toppers van morgen én wat Valkhof Festival typeert: muzikale ontdekkingen voor alle smaken, is in 2021 weer een feit. Dankzij de CoronaCheck-app wordt X Valkhof Festival in Openluchttheater de Goffert bovendien een van de eerste échte festivalervaringen sinds begin 2020. Wat we anderhalf jaar gemist hebben, ervaar je nu opnieuw in de week van 17 tot 23 juli. Op de andere prachtlocaties programmeert X Valkhof Festival diverse line-ups tijdens coronaproof-concertavonden (zittend en op 1,5 meter). Kom dus genieten van het echte festivalgevoel in OLT de Goffert, laat je betoveren tijdens één van de unieke concerten in de Stevenskerk of ontdek de grote namen van morgen in Doornroosje!

Tickets per locatie/avond én weekpassen voor de week in OLT de Goffert zijn nu te koop! Een volledig overzicht vind je hier.

De Schot Jonny Nash maakt schitterende ambient. Hij begon zijn carrière toen hij in de jaren 2000 in Japan woonde. Na zijn tijd in Japan verhuisde hij naar Londen en bracht hij 2015 debuutalbum ‘Exit Strategies’ uitDeze plaat benadrukte Nash’s bekwaamheid als multi-instrumentalist. Inmiddels heeft Nash de nodige soloprojecten op z’n naam staan, maar werkte hij ook samen met onder meer Young Marco, Gigi Masin en Suzanne Kraft. Daarnaast is hij eigenaar van Melody as Truth Records. De optredens van Nash staan bekend om de constant evoluerende hybride van akoestische en elektronische improvisaties op gitaar en piano. Laat jezelf onderdompelen in dit warme bad van live uitgevoerd ambientgeluid! 

Young Marco – Special Ambient Version
Het lijkt inmiddels lang geleden dat DJ en producer Marco Sterk, oftewel Young Marco, een van de best bewaarde geheimen van de Amsterdamse underground was. Hoewel hij het grootste deel van een decennium besteedde aan het verbeteren van zijn vak, is Marco sinds de eeuwwisseling voorpaginanieuws en zijn opwaartse traject vertoont geen tekenen van stoppen. Met regelmaat vliegt Young Marco kriskras de wereld over om genre-tartende DJ-sets op te voerenen om de dansvloer te voorzien van zowel onverwachte wendingen als ‘unclassics‘. Op een avond hoor je misschien tropische ritmes, Afro-percussies en disco-obscuriteiten uit het Midden-Oosten; op een andere, techno, synth-funk of industriële kracht jack-tracks. Voor zijn optreden op X Valkhof Festival komt hij Nijmegen voorzien van een speciale ambient set: dat wordt heerlijk wegdromen! 

De avond wordt muzikaal omlijst door Guus Christian.

genre

concert

Jonny Nash (live) + Young Marco

dinsdag 20 juli 2021

placeholder