fbpx
Afbeelding voor sor + Dikke

x Valkhof Festival - 1,5 meter concert

sor + Dikke

woensdag 21 juli 2021
locatie:
Doornroosje
datum:
woensdag 21 juli 2021
start:
21:00 uur

Dit is een zittend 1,5 meter concert. Je hebt dus geen CoronaCheck nodig om binnen te komen, je ticket volstaat. Meer info vind je hier

Na een plan B, C… een plan X. Valkhof Festival gaat door! Het festival neemt een andere vorm aan – en tijdelijk ook een andere naam – maar de line-up met (inter)nationale namen, toppers van morgen én wat Valkhof Festival typeert: muzikale ontdekkingen voor alle smaken, is in 2021 weer een feit. Dankzij de CoronaCheck-app wordt X Valkhof Festival in Openluchttheater de Goffert bovendien een van de eerste échte festivalervaringen sinds begin 2020. Wat we anderhalf jaar gemist hebben, ervaar je nu opnieuw in de week van 17 tot 23 juli. Op de andere prachtlocaties programmeert X Valkhof Festival diverse line-ups tijdens coronaproof-concertavonden (zittend en op 1,5 meter). Kom dus genieten van het echte festivalgevoel in OLT de Goffert, laat je betoveren tijdens één van de unieke concerten in de Stevenskerk of ontdek de grote namen van morgen in Doornroosje!

Tickets per locatie/avond én weekpassen voor de week in OLT de Goffert zijn nu te koop! Een volledig overzicht vind je hier.  

sor is één van de breinen achter Black Acid en is binnen dat collectief niet alleen verantwoordelijk voor vocalen, maar ook voor een groot gedeelte van de producties. Een tijd terug kreeg hij te maken met gehoorverlies, wat hem dwong om nog creatiever te werken. Het gebruik van synthesizers, met hun karakteristieke rijke geluid, bleek uitkomst te bieden en is inmiddels kenmerkend voor sor’s werk. In 2018 was sor samen te horen op tracks met onder meer Cry, Wally A$M, leden van ANBU en nog een verrassende samenwerking: met Adje en Roselilah op het nummer ‘9’, met een kenmerkende lekkere wavey topline. In 2019 tekende sor bij Noah’s Ark en bracht daar zijn ‘PHONAK’ EP uit, vernoemd naar het hoortoestel dat steevast om zijn nek hangt.  

Een Zuiderbuur die zijn Nederlands debuut maakt! Afkomstig uit Belgisch Limburg, is DIKKE een van de opkomende namen binnen de Nederlandstalige hip hop. De link met een zekere Biggie is snel gelegd en beperkt zich niet tot zijn artiestennaam. DIKKE domineert al op jonge leeftijd met een flow waar geen speld tussen te krijgen valt. Hij switcht moeiteloos tussen thema’s, maakt komaf met clichés en toont met elke track zijn diversiteit als artiest. Album ‘130 kilo’ vormt de bevestiging. Mis deze debuutshow niet!  

genre

hip hop, rap

sor + Dikke

woensdag 21 juli 2021

placeholder