Doornroosje
loader

21st Century Liability tour

Yungblud + Carlie Hanson

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Yungblud tovert hits uit zijn hoge hoed die geregeld doen denken aan het vroege werk van Arctic Monkeys, maar dan met een tikkeltje meer afwisseling en stijlen als punk, soul, ska en pop.

De 21-jarige Dominic Harrison aka Yungblud wordt al zijn hele leven omringd door muziek. Zijn grootvader handelde in vintage gitaren en zijn vader zat in de jaren ’70 in de glamrock band T-Rex. The Clash, The Beatles, The Jam en Bob Dylan zijn hem met de paplepel ingegoten. Nu hij zelf net volwassen is, maakt hij eigentijdse Britse rock met poëzie en pakkende gitaarriffs. Zijn debuutalbum ‘21 Century Liability‘ verscheen onlangs.

Carlie Hanson zal de support verzorgen voor Yungblud. Carlie Hanson is een zeventienjarige indie-pop-kunstenaar. Opgegroeid in het landelijke Wisconsin heeft haar muziek rustige vibe maar vol attitude.

Bekijk de foto's (Carlie Hanson)
Bekijk de foto's (Yungblud)