fbpx
Afbeelding voor Doornroosje At Night: DJ’s in de maand juni

Doornroosje At Night: DJ’s in de maand juni

In juni mogen wij weer een hoop talentvolle DJ's op onze podia verwelkomen. Om alvast in de sfeer te komen hebben wij er een aantal op een rijtje gezet.

Kamma & Masalo @ Diskodip


Een talentvol duo dat niet weg te denken is uit de scene. Met een chemie waar je u tegen zegt en een heerlijke mix van disco en house is het bijna onmogelijk om stil te blijven staan tijdens hun set. Op zaterdag 3 juni zetten Kamma & Masalo de zaal op zijn kop tijdens Diskodip. Er zijn nog kaarten!

Beluister hier hun set voor RDC 2023 podcast.

Koarse @ WTF

Als DJ, producer, sound designer en docent is Koarse een echte muzikale duizendpoot. Ooit begonnen met drum & bass, maar inmiddels ook experimenterend met genres zoals techno en hardcore; er is niets wat Koarse niet kan. De DJ is geen onbekende op WTF en keert op vrijdag 16 juni wederom terug naar hét drum & bass feest van Nijmegen! We zijn benieuwd wat Koarse ons gaat brengen tijdens WTF, maar één ding is zeker; het wordt een onvergetelijk feest! Haal nu je tickets! 

Luister hier hun remix van ResuRection – PPK.

Sugar Free @ Binnenstebuiten

De in Berlijn gevestigde DJ Sugar Free staat op vrijdag 23 juni in Doornroosje. Haar veelzijdigheid binnen house en techno is wat haar onderscheidt van de rest. Ze houdt zich niet vast aan één genre, maar combineert meerdere stijlen met elkaar. Ben je nieuwsgierig naar wat ze deze keer in petto heeft? Koop dan nu je kaartje voor Binnenstebuiten.

Luister hier haar podcast voor Dimensions Festival.

TL-27 @ Eclipse

TL-27 is een groeiend drum & bass talent, gevestigd in Nederland. Hij maakt ontzettend gave bootlegs, dus neem vooral eens een kijkje op zijn Soundcloud. Op vrijdag 2 juni draait hij als headliner tijdens Eclipse in Merleyn. Er zijn nog een beperkt aantal tickets beschikbaar aan de deur!

Luister hier zijn bootleg van Love Tonight.

Tani J @ Froday

Tani J staat bekend om haar vermogen om iedereen te laten dansen. Ze is een ware maestro van afrobeat en ampiano. Op zaterdag 24 juni komt ze er een feestje van maken bij Froday. Er zijn nog kaarten beschikbaar, dus mis het niet!

Luister hier haar mixtape ‘The Final Countdown’.

DJ Qriminal @ VISSA

Naast DJ is Qriminal ook producer. Hij heeft al een hoop optredens op zijn naam staan en nog veel in het verschiet. Qriminal is een talent om in de gaten te houden. Tijdens VISSA op zaterdag 24 juni zal hij de zaal op z’n kop komen zetten met zijn draaitalent. Bij zijn is meemaken!

Luister hier naar zijn bootleg van Rave-Bvrnout.

Lysah @ Diskodip

Als resident bij Diskodip en Paak, co-founder van Soundlab Nijmegen en een steengoede DJ, heeft de Nijmeegse Lysah al op menig podium staan shinen. Op zaterdag 3 juni brengt ze de fijnste disconummers naar Doornroosje tijdens Diskodip. De kaarten gaan hard, dus zorg dat je niet misgrijpt!

Luister hier haar set voor Open Source Radio.

placeholder