fbpx
Afbeelding voor Niet te missen tips voor DTRH 2024!

Niet te missen tips voor DTRH 2024!

De tijd is voorbij gevlogen maar wat ons betreft kon het niet snel genoeg gaan: Down The Rabbit Hole staat voor de deur! Komend weekend worden onze buurweilanden hét terrein voor nieuwe muziek ontdekken, oude favorieten zien, die goeie ouwe buur ontwijken, je favoriete bonenburger na je eerste lauwe pilsje, theater, ochtendyoga, nachtyoga en dat allemaal in ons favoriete konijnenhol. De line-up is weer behoorlijk gevuld en wij vroegen daarom onze programmeur om hulp. Wat kunnen we écht niet missen? Check hieronder ons lijstje met niet te missen tips voor DTRH 2024! Eén ding is zeker, als het aan Robert ligt hoef je de Fuzzy Lop niet te verlaten deze editie.
Blondshell VR 18.00 @ Fuzzy Lop

De Amerikaanse indiezangeres Blondshell lijmt je onverbiddelijk aan het podium met haar expressieve voordracht ondersteund door haar veterstrakke band. “Heel benieuwd naar deze dame. Leverde een mooi debuut af, vol nineties alt pop en rock. Zeker een aanrader voor liefhebbers van Courtney Barnett & Liz Phair”.

Noname VR 23.45 @ Fuzzy Lop

Noname: sterke rap, zang en teksten, strakke grooves & hele fijne flow. Deze DIY artiest bracht het album in eigen beheer uit en ook live doet ze samen met haar band volledig haar eigen ding. Haar album Sundial draai ik nog steeds met veel plezier en kijk erg uit naar haar show”.

Scowl ZA 00.15 @ Fuzzy Lop

“Heel veel zin en ben benieuwd naar de live kunsten van deze hardcore-punkers uit de VS. Denk dat ze in staat zijn om de Fuzzy Lop een paar keer achter elkaar op de kop te zetten”.  Scowl kwam in 2019 bijelkaar in Santa Cruz, Californië en maakten hun debuut met hun album ‘Psychic Dance Routine’. Perfect om op zaterdag je avond mee te eindigen en de nacht met een bak vol energie in te duiken.

Nana Benz du Togo ZO 12.00 @ Fuzzy Lop

Voor deze moet je iets vroeger uit de veren op de zondag, maar begin je laatste festivaldag goed met de dames en heer van Nana Benz du Togo. De Togolese club gaf vorig jaar indrukwekkende optredens op onder andere ons eigen Valkhof Festival. Nana Benz du Togo combineert o.a. gospel, soul en elektronische muziek met goudeerlijke teksten. “Eén van de meest originele Afrikaanse acts van de laatste jaren!”

Amaarae ZO 18.00 @ Fuzzy Lop

De Ghanees-Amerikaanse Amaarae bracht in 2023 haar album ‘Fountain Baby’ uit, waarin ze met een punky-attitude een willekeur aan stijlen in de mix gooit. “Heel tof, en hoorde hele goede verhalen van mensen die haar recent live zagen”.

Meer lezen? Check via de knop hieronder onze blog! Op deze plek blijf je op de hoogte van alles dat in Doornroosje en Merleyn gebeurt: nieuwe bevestigingen, concerttips, nieuws, terugblikken en meer! Deze maand kijken we vooruit naar toffe shows die komende tijd in Doornroosje en Merleyn te zien zijn, maar vooral wat deze zomer ons gaat brengen. 

placeholder