fbpx
Afbeelding voor Ronnie Flex & Deuxperience + Quique

Ronnie Flex & Deuxperience + Quique

zaterdag 16 maart 2019
locatie:
Doornroosje
datum:
zaterdag 16 maart 2019
start:
20:00 uur

Sinds hij in 2012 bij het befaamde Top Notch-label tekende is Ronnie Flex overal. Hij is een van de meest gestreamde artiesten op Spotify, heeft meer dan 150 miljoen views op Youtube, een nummer 1-hit, een uitverkochte tour én een eigen show in Ahoy. Ook won hij de Popprijs en is hij diverse keren platina gegaan.

Dit alles natuurlijk met hits als ‘Energie’, het veelbesproken ‘Drank & Drugs‘, of ‘Come Again’ samen met rapper Boef. Over de jaren heen heeft hij laten zien meer te zijn dan alleen een rapper, maar een allround popmuzikant en begaafd producer, zanger en liedjesschrijver. Samen met zijn Deuxperience Band komt Ronnie Flex vanavond naar Doornroosje.

Quique ofwel Enrique Ebbink is een Nederlands/Colombiaanse artiest die zowel Spaans- als Nederlandstalige nummers schrijft. Nog voor het uitbrengen van zijn eerste solo release werd hij in maart 2018 gevraagd om mee te doen aan de FunX Fuego wedstrijd. In de tweede ronde verbaasde hij iedereen met zijn uitvoering van het nummer ‘Merry’. De video van deze ronde is inmiddels meer dan 600.000 keer bekeken. Hij eindigde dan ook als winnaar van de wedstrijd na het uitvoeren van een uiterst creatieve remake van het nummer ‘Safari’.

LET OP: Voor concerten van Doornroosje geldt geen minimumleeftijd, maar bezoekers jonger dan 16 jaar dienen wel begeleid te worden door een volwassene (18+).

genre

pop, rap, urban, hiphop

Ronnie Flex & Deuxperience + Quique

zaterdag 16 maart 2019

placeholder