Doornroosje
loader

Valkhof Festival x Doornroosje

Altın Gün

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Tickets voor dit event zijn beperkt tickets beschikbaar, er zijn enkel zitplaatsen en mensen die niet tot één huishouden behoren wordt verzocht anderhalve meter afstand te bewaren. Als je binnen anderhalve meter van elkaar mag (en wil) zitten bestel je een ‘Duo Ticket’. Alles over onze corona maatregelen vind je op deze pagina.

Jaarlijks rollen we tijdens de Vierdaagsefeesten de rode loper uit voor de headliners van de toekomst en vooruitstrevende acts uit verschillende stromingen. In 2020 kan dat niet in het idyllische Valkhofpark, maar die missie blijft fier overeind. Daarom slaan Valkhof Festival en Doornroosje van 18 tot en met 24 juli de handen ineen met zeven dagen spannende muziek uit allerlei genres.

Altın Gün
Het uitgangspunt van Altın Gün is Turkse psychedelica en folk uit de jaren zeventig zijn, maar de formatie geeft daar met disco, funk en rock zijn eigen draai aan. De Nederlands-Turkse band verovert sinds debuutalbum ‘On’ langzaam maar zeker de wereld met een dansbare mix van fuzzy baslijnen, rauwe sazriffs en swingende percussie. De afgelopen tijd wierp de noeste arbeid van de groep zijn vruchten af: Altin Gün werd genomineerd voor een Grammy, ging op uitnodiging van King Gizzard & The Lizard Wizard naar Australië en tourde in de Verenigde Staten met no other than Tame Impala. Tussendoor maakte de band, die onlangs zijn derde album opnam, indruk op Valkhof Festival en Upon The My-O-My. Nu doen ze Nijmegen weer aan, voor twee bijzondere shows.

Tijdvak 1
19:30 deuren open
20:15 aanvang show
21:15 einde show

Tijdvak 2
21:45 deuren open
22:30 aanvang show
23:30 einde show