Afbeelding voor Antoon

Antoon

+ Joël Domingos

woensdag 3 november 2021
locatie:
Doornroosje
datum:
woensdag 3 november 2021
zaal open:
19:30 uur
aanvang:
20:15 uur
Met ‘Hyperventilatie’ scoorde Antoon begin dit jaar een platina-hit. Daarmee kwam zijn nieuwe verfrissende stijl onder de aandacht bij het grote publiek. Het nummer leverde hem een recordaantal streams en  een overvolle festivalagenda op. Totdat, ja, je weet wel... De Summer of Love slaan we dus even over. Maar met een flinke dosis knaldrang kan er met Antoon toch nog even lekker 'nagezomerd' worden bij Doornroosje.

Voor deze show is de CoronaCheck app verplicht. Zorg voor een geldige QR-code, vergeet je ID niet en check thuis alvast of de app werkt!

Al van jongs af aan was Antoon bezig met maar één doel: muzikant worden. In 2021 beleefde hij zijn definitieve doorbraak. Big2 (Lid van The Opposites) ontdekte, als leraar aan de Herman Brood Academie, dat het multi-talent Antoon alles in huis heeft: muzikaal, creatief en met een natuurlijke aantrekkingskracht op het publiek. Met zijn Debuutalbum ‘De Nacht is van ons” laat Antoon zien dat hij de regisseur is van zijn eigen succes: hij produceert zijn eigen beats, schrijft zijn teksten en zingt al zijn tracks.

genre

pop, hip hop

media

Antoon

woensdag 3 november 2021