Afbeelding voor Claw Boys Claw

Extra show

Claw Boys Claw

donderdag 18 november 2021
locatie:
Doornroosje
datum:
donderdag 18 november 2021
zaal open:
19:30 uur
aanvang:
20:15 uur
Deze show is opgesplitst in twee shows (op 11 november en 18 november) i.v.m. de huidige 75% capaciteit maatregel. Kaartkopers zijn per mail op de hoogte gebracht in welke show zij zijn ingedeeld.

Voor deze show is de CoronaCheck app verplicht. Zorg voor een geldige QR-code, vergeet je ID niet en check thuis alvast of de app werkt!

Claw Boys Claw maakt al jarenlang een afwisselende mix van rauwe, vuige, lyrische en psychedelische rock. Peter te Bos en kompanen wil het maar niet lukken om verzadigd te raken, en dat is goed nieuws voor ons. Een nieuw album is op komst en ze kunnen niet wachten om weer te gaan doen wat ze al bijna veertig jaar als allerbeste doen: optreden!

Outsiders zijn het, die jongens van Claw Boys Claw. Ze lappen muzikale wetten aan hun laars en overstijgen genres door te weigeren zich te conformeren aan de regels die erbij horen. Sterker nog, ze spelen er dwars doorheen. Op de nieuwe single The Stone Trembles laat de band horen dat ze niet alleen tot hun recht komen als beste Nederlandse liveband, maar het vuur dat in ze raast ook in de studio weten vast te leggen. Je hoort dat Claw Boys Claw in de huidige en langst bestaande bezetting steeds hechter is geworden. En… frontman Peter te Bos zingt beter dan ooit.

genre

rock

media

Claw Boys Claw

donderdag 18 november 2021