Afbeelding voor De Kraaien

De Kraaien

+ Oost Wanted

donderdag 2 december 2021
locatie:
Merleyn
datum:
donderdag 2 december 2021
zaal open:
21:00 uur
start show:
22:00 uur
Deze show kan helaas niet plaatsvinden vanwege de coronamaatregelen. We zoeken momenteel naar een nieuwe datum. Zodra we meer informatie hebben worden alle kaartkopers per e-mail geïnformeerd.

Duister, gevaarlijk, uniek, hard, recht door zee en dit alles met een knipoog. Bernd Gansebev en zijn crew verrassen je wederom met splinternieuwe, keiharde maar uberfrisse tracks aankomend seizoen.

Harde beats en natuurlijk eigenwijze rauwe Haags teksten behoren tot de vaste ingrediënten van de urban underground formatie maar nu gaan ze net een stapje verder de diepte in. Met de hits ‘Ik vind Je Lekker” en “Pechvogel” zette De Kraaien zich op de kaart. Nu is het tijd om ook een andere kant van De Kraaien te ervaren. Zo wordt het plaatje compleet. Rookbommen, insane visuals, live musici, artist features, strippers of paaldanseressen. Het blijft elke show nog steeds een verassing wat ze meebrengen. Maar één ding is zeker, de unieke show garandeert chaos van een hoog niveau en stilstaan is geen optie. Zet je schrap en laat je meesleuren door het nieuwe geluid van De Kraaien.

Oost Wanted is een Overijssels rapduo en verzorgt de support voor De Kraaien. Oost Wanted richt zich voornamelijk op het maken van dansbare hiphop. Al vijf jaar treden ze door het hele land op met een energieke act, gevuld met rapnummers met een maatschappelijk randje, die niet misstaat in de plaatselijke clubs, poppodia en op de festivals.

Ben je student? Dan kun je met korting naar deze show!

genre

pop, hip hop, rap

media

De Kraaien

donderdag 2 december 2021