fbpx
Dead Poet Society

Dead Poet Society

+ PEAKS!

vrijdag 30 juni 2023
locatie:
Doornroosje
datum:
vrijdag 30 juni 2023
zaal open:
20:00 uur
start:
20:30 uur

Dead Poet Society is een Amerikaanse rockband die bekend staat om hun unieke en energieke sound, gecombineerd met intelligente en doordachte teksten. Het viertal uit Boston weet moeiteloos verschillende muziekgenres te mixen, van alternatieve rock tot punk en pop. Het resultaat is een geluid dat zowel krachtig als verfijnd is, met catchy hooks en indrukwekkende gitaarriffs die je zeker zullen meeslepen.

Maar wat Dead Poet Society echt onderscheidt, is hun boodschap. De bandleden zijn gepassioneerde voorvechters van zelfexpressie en creativiteit, en hun teksten weerspiegelen dit. Ze moedigen luisteraars aan om hun eigen pad te vinden en trouw te blijven aan zichzelf, zelfs als dit betekent dat je tegen de stroom in moet gaan.

Met hun debuutalbum ‘-!-‘ (uitgesproken als “The Exclamation Mark Album”) uit 2021 heeft Dead Poet Society bewezen dat ze niet alleen een geweldige liveband zijn, maar ook fantastische songwriters en producers. Het album is een krachtige en meeslepende reis door de geest van de band, vol emotie en verbeeldingskracht. Fans van Royal Blood, cleopatrick, Airways, Reignwolf, The Blue Stones kunnen hun hart ophalen.

genre

rock

media

Dead Poet Society

vrijdag 30 juni 2023

placeholder