Doornroosje
loader

De Jeugd van Tegenwoordig + Yung Nnelg

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Watskeburt?! De Jeugd van Tegenwoordig bestaat tien jaar.  In het kader van ‘De Viering van Het Super Decennium’ verschenen er speciale uitgaven van hun albums, een box-set met materiaal en speelden ze twee (uitverkochte) show in de HMH. Vorig jaar nog verzorgden de heren de allereerste show in het nieuwe pand van Doornroosje. Vanavond komen ze terug met een nieuwe plaat onder hun armen.

Sinds hun debuutsingle Watskeburt is er veel gebeurd met deze vier heren. De hitlijsten werden bestormd en vele clubs en festivals in Nederland en Belgie werden vakkundig plat gespeeld. De formule is echter ongewijzigd: rappers Vjeze Fur, Willie Wartaal, Faberyayo aangestuurd door briljante beat-bakker Bas Bron zijn nog steeds net zo gek als geniaal en helemaal klaar voor de volgende tien jaar.

Deze show is helemaal uitverkocht, maar er zijn nog wel tickets voor het concert van de Jeugd van Tegenwoordig op donderdag 31 maart.

Bekijk de foto's (De Jeugd van Tegenwoordig)
Bekijk de foto's (Yung Nnelg)