Doornroosje
loader

Douwe Bob + Max Meser

Geen webverkoop
8 mei 2015
  • Normaal€ 15,00
  • De prijzen zijn inclusief alle kosten.

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

De 20-jarige singer-songwriter Douwe Bob Posthuma is een geboren en getogen Amsterdammer. Op zijn zesde levensjaar kreeg hij zijn eerste pianoles en toen hij veertien was voegde hij hier gitaar en zang aan toe.

Na twee jaar touren, met hoogtepunten als Pinkpop, helicoptershows tijdens Bevrijdingsdag, talloze festivals en twee uitverkochte clubtours nam Douwe Bob dit jaar gas terug om te werken aan zijn nieuwe album ‘Pass It On’ dat op 15 mei verschijnt. Om de release van dit album te vieren speelt Douwe en zestal shows in zijn favoriete zalen, waaronder Doornroosje. Fans die naar de shows komen worden getrakteerd op heel veel nieuwe liedjes en de favorieten van Douwe’s debuutalbum.

“Ik vind het mooi om tijdens een optreden de extremen op te zoeken. Het is geweldig om met een klein liedje met alleen gitaar en zang de zaal stil te krijgen, om ze vervolgens keihard mee te laten zingen met een hardere bandsong. We maken er altijd een feest van. Het leven is veel te kort voor saaie optredens.”

Bekijk de foto's (Max Meser)
Bekijk de foto's (Douwe Bob)
verwijder filter
filter

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een concert! Meld je aan en wij sturen je wekelijks de nieuw bevestigde en aankomende shows.

verzonden
OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.