Doornroosje
loader

premiere Bitterzoet concertfilm

Eefje de Visser

Tickets voor dit event zijn beperkt tot 100 bezoekers, er zijn enkel zitplaatsen en mensen die niet tot één huishouden behoren wordt verzocht anderhalve meter afstand te bewaren. Als je binnen anderhalve meter van elkaar mag (en wil) zitten bestel je een ‘Duo Ticket’. Alle corona maatregelen vind je op deze pagina.

Tickets om de concertfilm online te zien kosten €10,- en koop je hier.

Vrijdag 3 juli brengt Eefje de Visser een bijzondere concertfilm uit, het weekend dat ze normaal gesproken op Werchter zou spelen met haar band. De film biedt naast een (alternatieve) live show een bijzonder kijkje in haar wereld en werd gefilmd in De Robot Studios: een Gentse loft waarin Eefje werkt slaapt en leeft. Met de opbrengsten wil Eefje de Visser haar crew en muzikanten door de coronacrisis helpen. De premiere van de film is niet alleen online te zien, maar kan ook in een aantal Nederlandse poppodia worden beleefd, waaronder Doornroosje.

In januari dit jaar verscheen Bitterzoet Eefjes vierde album. Het album werd met veel enthousiasme ontvangen en ook de eerste (try-out) concerten met haar nieuwe band waren een groot succes. Verder dan dit voorproefje kwam het helaas niet… De uitverkochte releasetour door Nederland en België stond op het punt te beginnen toen de Coronacrisis uitbrak.

“De liveshow die we hadden voorbereid, moest een zwoele trip worden vol samenzang en electronica” vertelt Eefje. “Met invloeden van dance en nostalgische pop, maar ook flarden van sierlijke choreografie en een uitgewerkte lichtshow. We keken er echt enorm naar uit de nieuwe nummers te spelen.” Met de concertfilm wil Eefje niet alleen haar team steunen maar ook haar fans een ervaring brengen die hier dichtbij komt waarin popmuziek choreografie licht en decor een artistiek geheel vormen.

Tickets voor het event in Doornroosje zijn beperkt tot 100 bezoekers vanwege de corona maatregelen. Je koopt ze hier voor €15,-.
Voor dit event zijn duo tickets beschikbaar, geldig voor twee personen (uit een gezamenlijk huishouden) die naast elkaar plaatsnemen zonder 1,5 meter afstand.
Tickets om de concertfilm online te zien kosten €10,- en koop je hier.