Doornroosje
loader

Club

Gallowstreet Brass Band + Funk-a-Flex vs WeLoveWeFunk

Na een dag lang in Park Brakkenstein gehangen te hebben op de Music Meeting, kan er in Doornroosje afgedanst worden op de Club ¡mm..! Op deze afterparty een live optreden van de Gallowstreet Brass Band, waarbij het onmogelijk is om stil te blijven staan! Deze tienkoppige formatie is een klassieke brassband: drums, percussie en héél véél blazers. De band bestaat uit leden van onder andere Jungle By Night, New Grounds Quintet en The Sun Prophets. Ze spelen authentiek swingende New Orleans-brass met invloeden uit de hele wereld. Kijk niet verbaasd op als er een cover van een bekend hiphop of housenummer voorbijkomt. Of het nou een jazzfestival of het hippe dancefestival Pitch is; de Gallowstreet Brass Band brouwt overal een ongekend muzikaal feest. We hebben er het volste vertrouwen in dat ze ook Doornroosje aan het zweten krijgen.

De twee onderbazen van de funk maken het feest compleet! Don Dus van Funk-a-Flex en Don Gio van WeLoveWeFunk nemen het tegen elkaar op met een flink arsenaal aan vinyl. Hun tassen zitten vol met obscure en opzwepende funk, soul, afrobeat en brass-band platen. Om elkaar af te troeven zetten ze vannacht al hun geheime dansvloerwapens in!

Gratis entree voor bezoekers met een Music Meeting passe-partout. Club ¡mm…! is een samenwerkingsverband van Doornroosje en Music Meeting.