fbpx
Afbeelding voor Jungle By Night

Jungle By Night

donderdag 4 november 2021
locatie:
Doornroosje
datum:
donderdag 4 november 2021
zaal open:
19:30 uur
start:
20:45 uur

Het negenkoppige collectief Jungle by Night uit Amsterdam warmt al meer dan 10 jaar menig dansvloer en festivaltent op tot het absolute kookpunt. Hun muziek kent invloeden van krautrock, afrobeat, dance, jazz. Uitstapjes naar andere stromingen uit alle mogelijk denkbare windrichtingen worden ook moeiteloos gemaakt. Het resultaat is een eclectische en zeer dansbare live-act van wereldformaat die barst van de energie.

Voor deze show is de CoronaCheck app verplicht. Zorg voor een geldige QR-code, vergeet je ID niet en check thuis alvast of de app werkt!

Tijdens de pandemie zag de band, net als zoveel andere artiesten, hun shows verdwijnen en het enige wat ze konden doen was werken aan nieuwe muziek. Wat ze dan ook met volle overgave deden. De band onderzocht, componeerde en nam individueel nieuwe muziekstijlen op. Langzaam maar gestaag ontstonden uit de vele ideeën nieuwe nummers. In de tweede helft van dit jaar zal Jungle by Night hun muziek uitbrengen. Om dit te vieren komt de band met een geheel nieuwe show dit najaar naar Doornroosje.

genre

funk, jazz

media

Jungle By Night

donderdag 4 november 2021

placeholder