Doornroosje
loader

Khruangbin + Laura Misch

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Het Texaanse trio van Khruangbin maakt een aangename mix van Thaise funk uit de jaren ’60, Perzische rock uit de jaren ’70 en stijlen als surfrock, disco, soul en psychedelica. Het geheel klinkt groovy, laidback en uiterst relaxed. Zware bassen, twinkelende gitaren, galmende gezang en funky drums zorgen ervoor dat je je soms in een Tarantino-achtige film waant.

Hun debuutalbum ‘The Universe Smiles Upon You’ verscheen in 2015 en de band toerde samen met Bonobo en ook Father John Misty. De band heeft de ervaring van deze tour meer dan meegenomen en het nieuwe album is een prachtig resultaat geworden.

‘Con Todo El Mundo’ is de titel van hun nieuwe album welke begin dit jaar verscheen en Khruangbin heeft met dit album definitief de stap heeft gezet naar een groter publiek. Hun vorige tournee was ruim van tevoren uitverkocht en de band is populair in de Spotify playlists als Modern Psychedelica, Chillmatic en New Indie Mix.

Bekijk de foto's (Laura Misch)
Bekijk de foto's (Khruangbin)