Doornroosje
loader

Test event

Thijs Boontjes

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

De rockende Amsterdamse charmante zanger Thijs Boontjes komt op zondag 25 april naar Doornroosje. Thijs werd bekend als pianist en organist in de band van onder andere Douwe Bob en Anouk. Sinds 2015 staat hij zelf in de spotlights met zijn eigen Thijs Boontjes Dans- en Showorkest.

Thijs maakt lichtvoetige liefdesliedjes met een jaren ’80 gevoel, gemaakt om op te dansen. Thijs Boontjes is een graag geziene gast bij radio-en televisieprogramma’s. Zo was hij bijna de Slimste Mens, komt hij geregeld langs bij De Wereld Draait Door en All You Need is Love. Ook scoorde hij onlangs nog een hit met zijn nummer ‘Deze Nacht’, een Nederlandstalige bewerking van Lionel Richie’s cover ‘All Night Long’.

LET OP!

Dit concert is onderdeel van een serie landelijke tests, waarbij de inzet van sneltesten voor evenementen wordt onderzocht. We hopen op deze manier bij te dragen aan een spoedige heropening van de culturele sector. Alle deelnemers dienen zich vooraf te laten testen. 

Voor dit event zijn enkel zitplaatsen en mensen die niet tot één huishouden behoren wordt verzocht anderhalve meter afstand te bewaren. Als je binnen anderhalve meter van elkaar mag (en wil) zitten bestel je een ‘Duo Ticket’. Alles over onze corona maatregelen en deze test events vind je op deze pagina.

Een deel van de tickets voor dit event wordt aangeboden aan kaartkopers van het geannuleerde concert van Thijs Boontjes op 1 mei.