fbpx
Afbeelding voor Nieuwe muziek van Parquet Courts, Jungle By Night en meer…

Nieuwe muziek van Parquet Courts, Jungle By Night en meer…

Niet alleen de nieuwe aankondigingen bij je favoriete poppodium vliegen je om de oren, ook aan album releases geen gebrek. Tijd voor een korte update met nieuwe muziek van artiesten die je binnenkort in een van onze zalen kan zien.
Parquet Courts – Sympathy for Life

De rammelrockers van Parquet Courts zijn terug met hun meest dansbare plaat tot nu toe. Aan kwaliteit en scherpe randjes is echter niets ingeleverd. Dat wordt een feestje op 28 mei in onze grote zaal. Check hieronder ‘Homo Sapiens’ en het album via je favoriete streaming dienst.

Ross from Friends – Tread

Al vroeg in zijn carriere werd Felix Clary Weatherall a.k.a. Ross from Friends een bescheiden fenomeen in de lo-fi house scene. Op zijn nieuwe plaat ‘Tread’ zorgt hij voor een persoonlijke, ontspannen elektronische luistertrip die hier voorlopig op repeat gaat.

Claw Boys Claw – Kite

Na 38 jaar rocken bewijzen de Amsterdamse outsiders nog maar eens dat ze niet kapot te krijgen zijn. ‘Claw Boys Claw daagt je uit, zuigt je naar binnen en neemt nooit de makkelijkste weg’ ★★★★☆ aldus De Volkskrant. Op donderdag 11 én 18 november staan ze in Doornroosje en voor beide data zijn nog tickets beschikbaar!

Jungle By Night – Algorhythm

Jungle By Night is terug met een voltreffer. Met het nieuwe album ‘Algorhythm’ laat de 9-koppige live-favoriet horen dat hun analoge mix van krautrock, dance, jazz en techno ook op plaat niet te missen is.

José Gonzales – Local Valley

‘Local Valley’ is José Gonzalez’ vierde album sinds zijn debuut en grote doorbraak in 2003. Hij neemt de tijd en levert ook nu weer een plaat van hoge kwaliteit af. Op ‘local Valey’ hoor je zijn verstilde indiefolk voor het eerst in drie talen. Naast het vertrouwde Engels deze keer ook Zweedse en Spaanse teksten over heerlijk tokkelende gitaren.

placeholder