fbpx
Afbeelding voor De Week van Doornroosje #12

De Week van Doornroosje #12

Welkom bij De Week van Doornroosje. Op deze plek blijf je op de hoogte van alles dat in Doornroosje en Merleyn gebeurt: nieuwe bevestigingen, concerttips, nieuws, terugblikken en meer! Deze week kijken we vooruit naar toffe shows die komende tijd in Doornroosje en Merleyn te zien zijn, duiken we in de nieuwe bevestigingen voor Valkhof Festival en Soulcrusher 2024 en werpen we een blik vooruit naar Het Nest festival.

Eerste namen Soulcrusher bekendgemaakt

Op 11 en 12 oktober wordt Doornroosje de donkerste diepten in getrokken tijdens Soulcrusher; het festival waar de meest vernietigende riffs en apocalyptische sounscapes hoogtij vieren. Vorige week gingen de tickets voor Soulcrusher in de verkoop en werden de eerste namen aangekondigd. Een van de headliners van dit jaar is de Zwitserse avant-garde metalband Zeal & Ardor. Deze groep maakte een grote indruk op de underground metalscene met hun baanbrekende debuut ‘Devil is Fine’, waarop ze metal en Afro-Amerikaanse spirituals vermengden. Ook bevestigd zijn Amerikaanse bands Lamp of Murmuur, Woe en Blackbraid, die elk hun eigen draai geven aan het black metal genre, de Nederlands-Zweedse metal-formatie Dödsrit, de harde elektronische noise van Pharmakon en het industrieel geweld van Kollaps. Kijk voor meer informatie op de pagina van Soulcrusher 2024.

Valkhof festival 2024 – de eerste namen!

Valkhof Festivalis terug van 13 juli t/m 19 juli 2024. Een nieuwe fluïde stijl, maar nog steeds volgens het solide recept: zeven dagen, zeven podia en nul euro entree. De eerste 24 namen uit alle windstreken en genres zijn afgelopen week bekendgemaakt. Tijdens de Vierdaagsefeesten rollen we de rode loper uit voor acts waarvan wij vinden dat jij ze gezien moet hebben. Op Valkhof Festival ben je er altijd vroeg bij, want vaak groeien die namen niet veel later door naar grotere podia.

Vacature: Junior Marketeer Nachtprogramma

We zijn bij Doornroosje & Merleyn op zoek naar een echt nachtdier om ons marketingteam te versterken. De nieuwe Junior Marketeer Nachtprogramma gaat zich bezig houden met de promotie van ons nachtprogramma en de daarbij behorende contentmarketing. Daarbij ligt een specifieke focus op het door ontwikkelen van ons label ‘Doornroosje At Night’. Meer weten? Kijk dan bij onze vacatures.

De komende week in Doornroosje & Merleyn

De komende week kun je weer naar een heleboel toffe artiesten in Doornroosje en Merleyn. Luister hieronder naar tracks van o.a. Dutch Criminal Record, Froukje, Meis en Jan Modaal.

Nieuwe releases

Beluister hier de laatste singles en albums van artiesten die in Doornroosje & Merleyn te zien zijn via onze Spotify playlist.

Net bevestigd

Ook deze week hebben we weer een boel nieuwe bevestigingen in Doornroosje, Merleyn en Openluchttheater De Goffert voor de komende periode.

placeholder