fbpx
Afbeelding voor De Week van Doornroosje #9

De Week van Doornroosje #9

Welkom bij De Week van Doornroosje. Op deze plek blijf je op de hoogte van alles dat in Doornroosje en Merleyn gebeurt: nieuwe bevestigingen, concerttips, nieuws, terugblikken en meer! Deze week kijken we vooruit naar toffe shows die komende tijd in Doornroosje en Merleyn te zien zijn, tippen we je nieuwe releases en luiden we het festivalseizoen in met de bevestigingen van Oranjepop en het Bevrijdingsfestival!

Oranjepop

Op 27 april trapt Oranjepop het festivalseizoen af in het Hunnerpark. Vorige week is hele line-up al bekendgemaakt en het belooft weer een mooi feestje te worden met o.a. Personal Trainer, Elephant, Elmer, Nasantara Beat, Femme Fugazi, Magic Tom & Yuri en nog veel meer! Tickets voor Oranjepop zijn nu te koop; kijk op de festivalpagina voor meer informatie. En check ook de Oranjepop playlist als je al een beetje in de festivalsfeer wil komen!

De komende week in Doornroosje & Merleyn

De komende week kun je weer naar een heleboel toffe artiesten in Doornroosje en Merleyn. Zo kom je in zomerse sferen met de dub en cumbia van one-man band Pachyman, of word je juist in de donkerste diepten geworpen bij de loodzware postmetal van Pijn in Merleyn. In Roosje ook een week vol contrasten: van de indiepop van Kids With Buns tot de snoeiharde deathmetal van Cattle Decapitation. Dansen kan natuurlijk ook weer, bij de drum & bass avond Immerge in Merleyn of bij het meest emotionele trancefeest van deze planeet: Superstrings (als je daar op tijd tickets voor hebt weten te scoren).

Nieuwe releases

Beluister hier de laatste singles en albums van artiesten die in Doornroosje & Merleyn te zien zijn via onze Spotify playlist.

Net bevestigd

Ook deze week hebben we weer een boel nieuwe bevestigingen in Doornroosje, Merleyn en Openluchttheater De Goffert voor de komende periode.

placeholder