fbpx
Afbeelding voor De Week van Doornroosje #5

De Week van Doornroosje #5

Welkom bij De Week van Doornroosje. Op deze plek blijf je op de hoogte van alles dat in Doornroosje en Merleyn gebeurt: nieuwe bevestigingen, concerttips, nieuws, terugblikken en meer! Deze week kijken we vooruit naar toffe shows die komende tijd in Doornroosje en Merleyn te zien zijn, tippen we je nieuwe releases en de laatste bevestigingen en duiken we de nacht in met o.a. Subcultuur, teleromeo & Friends, Rauwe Kicks.

Doornroosje at Night

Dit weekend kunnen alle nachtdieren weer los op de dansvloeren van Doornroosje & Merleyn. Check hier waar jij de kleine uurtjes gaat doorbrengen.

Op 2 februari host Nimweegs geliefde DJ teleromeo een avond in Merleyn! Van de kelder in De Plak tot Doornroosje en van Park Kronenburg tot Het Zusje van Debbie, dj teleromeo is geen onbekende bij het Nijmeegse danspubliek. Hij voelt zich thuis in vele genres, maar speciaal voor Merleyn serveert hij samen met zijn vrienden een cocktail van opzwepende alternative, post-punk, gabber en …huh? Duitse Schlager?! Probeer op zo’n mixje maar eens stil te staan.

Op vrijdag 2 februari blaast de Subcultuur familie alweer 11 vapes uit. Dit vieren ze zoals altijd groots met een een aantal klinkende namen uit de nachtscene. Bovenaan de poster prijkt de naam van Perel. De Duits/Amerikaanse underground diva stond al eerder op de main van Het Nest en keert terug voor een diepe stuwende dj set.

Rauwe Kicks keer terug naar Roosje met de grootste editie ooit. Verwacht de beste rawstyle & uptempo verdeeld over heel Doornroosje. Haal je ticket en kom kickrollen, stampen, hakken of gewoon lekker dansen. Dit feest begint lekker vroeg om 16.00 uur en duurt tot 00.00 uur, zodat je hopelijk nog iets aan je woensdag hebt. Voor de hongerige feestgangers hebben we dit keer een

Deze clubnacht in Merleyn is volledig gewijd aan de onmiskenbare UK sound. Bereid je voor op een unieke ervaring waarin de hartslag van de stad samensmelt met de ritmes van 2 Step en Speed Garage.


Nieuwe releases

Beluister hier de laatste singles en albums van artiesten die in Doornroosje & Merleyn te zien zijn via onze Spotify playlist. Deze week met onder anderen Meis, Ares, Kraantje Pappie en Whispering Sons

UP NEXT in Doornroosje & Merleyn

De Franse soulzanger Ben L’Oncle Soul staat bekend om zijn ongeëvenaarde stem en tijdloze stijl. Met zijn warme en krachtige vocalen brengt de charismatische een frisse wind in het soulgenre, terwijl hij tegelijkertijd trouw blijft aan de klassieke soultradities.  Hij werd bekend bij het Nederlandse publiek met een soul-cover van 7 Nation Army van The White Stripes, maar heeft ondertussen hard gewerkt aan eigen platen, waarop de zanger een moderner, meer op r&b gestoeld geluid laat horen.

Na een prachtige editie in Doornroosje in maart 2023 en een opnieuw volledig uitverkochte festival-editie in Paradiso komt 7 Layers Sessions terug naar Nijmegen. Dit keer zullen Augusta, Albin Lee Meldau en Jacob Alon optreden in de Paarse Zaal 

Ze hebben iets te zeggen. Het is aan jou om te luisteren. Met elke avond een andere groep performers, elke avond andere verhalen, elke avond een eigen thema. Dit keer komen spoken word artiesten Lev Avitan, Mon, Danique Kievit, Steff Geelen en Yanaika Zomer hun zegje doen.

Terugblik

De afgelopen week hebben we weer toffe shows gezien in Doornroosje en Merleyn. We zagen Israel Nash en Mark Lettieri Group, dansten op de altijd-energieke SERA om de avond af te toppen bij de Nijmegen-only editie van Planet Rose. Check hieronder wat beelden! Foto’s door Victor Peters, Willem Melssen, Jesse Wensing en Jana Kamps.

Terugblik afgelopen week

Festival Logo De Week van Doornroosje #5
Festival Logo De Week van Doornroosje #5
Festival Logo De Week van Doornroosje #5
Festival Logo De Week van Doornroosje #5
Festival Logo De Week van Doornroosje #5
Festival Logo De Week van Doornroosje #5
Festival Logo De Week van Doornroosje #5
Festival Logo De Week van Doornroosje #5
Festival Logo De Week van Doornroosje #5
Festival Logo De Week van Doornroosje #5


Nieuwe bevestigingen

Ook deze week hebben we weer een boel nieuwe bevestigingen in Doornroosje en Merleyn voor het komend jaar.

placeholder