fbpx
Afbeelding voor De Week van Doornroosje #10

De Week van Doornroosje #10

Welkom bij De Week van Doornroosje. Op deze plek blijf je op de hoogte van alles dat in Doornroosje en Merleyn gebeurt: nieuwe bevestigingen, concerttips, nieuws, terugblikken en meer! Deze week kijken we vooruit naar toffe shows die komende tijd in Doornroosje en Merleyn te zien zijn, tippen we je nieuwe releases en blikken we terug op een van de hardste en meest energieke shows van de afgelopen tijd: Cattle Decapitation in de rode zaal op vrijdag 1 maart!

REWIND: Cattle Decapitation

Samen met 200 Stab Wounds, Signs of the Swarm en Vomit Forth hebben de heren van death metal formatie Cattle Decapitation afgelopen vrijdag laten zien hoe je de grote zaal helemaal afbreekt! Check hier de rewind:

De komende week in Doornroosje & Merleyn

De komende week kun je weer naar een heleboel toffe artiesten in Doornroosje en Merleyn. Luister hieronder naar tracks van o.a. CHARLOT, Nils Frahm, Willem en Cavolo Nero.

Nieuwe releases

Beluister hier de laatste singles en albums van artiesten die in Doornroosje & Merleyn te zien zijn via onze Spotify playlist.

Net bevestigd

Ook deze week hebben we weer een boel nieuwe bevestigingen in Doornroosje, Merleyn en Openluchttheater De Goffert voor de komende periode.

placeholder