Doornroosje
loader

Nieuws

26.03.14

Eerste namen Stevenskerk Live!

Eerste namen Stevenskerk Live!

De eerste vier namen voor Stevenskerk Live 2014 tijdens de Vierdaagsefeesten zijn bekend. Wat we vorig jaar nog Muziek en Kunst in Kerk noemden, gaat voortaan verder onder de naam ‘Stevenskerk Live’. De grote opening van Stevenskerk Live, wordt op zaterdagmiddag spectaculair ingeleid door de Nijmeegse band Navarone. Daarnaast zorgen de band Venice en de artiesten Jett Rebel en Michael Prins tijdens de Vierdaagsefeesten 2014 wederom voor prachtige concerten in de Stevenskerk.

Het programma voor Stevenskerk Live ziet er als volgt uit:

Navarone
Zaterdag 12 juli, 17.00 – 18.00 uur
Een fantastische rockband met Nijmeegse roots. Regelmatig verzorgen ze akoestische optredens. Het liefst op een speciale locatie. En wat is nu specialer dan optreden in de Stevenskerk? Tijdens de Vierdaagsefeesten kan niemand om de nummers van Navarone heen. Van hun bekende rocksongs, tot dromerige liedjes, soundscapes en wilde tango’s.
Klik hier voor meer info & tickets. Ticket: €12,50

Venice 
Zondag 13 juli, 19.00 – 20.30 uur
Als er één band geschikt is voor akoestische optredens, dan is het Venice wel. Deze Amerikaanse folk/countryrockband maakt muziek in de stijl van Crosby, Stills Nash & Young, Jackson Browne en The Eagles. Maar liefst acht van hun albums haalden in Nederland de Album Top 50. Het keiharde bewijs dat de liveoptredens van Venice van hoogstaand niveau zijn. Klik hier voor meer info & tickets. Ticket: €19,00

Jett Rebel
Dinsdag 15 juli, 20.00 – 21.00 uur
Jett Rebel. Het is de artiestennaam van de 22-jarige Hagenees Jelte Steven Tuinstra: zanger, componist en multi-instrumentalist. Zijn muziek is te omschrijven als catchy en poppy met een fikse schep soul. Als een hedendaagse Todd Rundgren of Prince schrijft Jett Rebel zijn eigen muziek en neemt ie ook arrangementen, productie en opname voor zijn rekening.
Klik hier voor meer info & tickets. Ticket: €12,50

Michael Prins
Woensdag 16 juli, 20.00 – 21.00 uur
Singer-songwriter Michael Prins groeide op in een zeer creatieve familie waarin hij al vroeg in aanraking kwam met muziek. En afgelopen zomer won hij het TV programma ‘De Beste Singer Songwriter van Nederland’, een ideale springplank naar een veelbelovende muzikale carrière. Zijn single ‘Close To You’ zou weleens kunnen uitgroeien tot een evergreen!
Klik hier voor meer info & tickets. Ticket: €12,50

Kaartverkoop
Aanstaande zaterdag, 29 maart 2014, gaat de kaartverkoop om 10.00 uur voor deze eerste vier concerten van start. De ticketprijzen verschillen per concert. Binnenkort worden de artiesten bekend gemaakt voor de overige drie concertdagen.